Дайте ж передихнути! :)

Це ж треба було, щоби книжку «Джеремі Кларксон і світ довкола» я взяла до рук саме передостаннього дня затяжних новорічно-різдвяних буковинських свят. І щоби перший текст у ній так і називався: «Ще один вихідний? Та ну, дайте ж передихнути!»
Просто в точку. Заголовок. А щодо тексту — то, вочевидь, саме час розпочати якісь наукові розвідки про певні спільні буковинсько-британські  корені. Щось на кшталт «Буковина — колиска британської монархії», чи й глибше — «Трипільська культура Буковини як прабатьківщина кельтів-бритів доби пізньої бронзи і раннього заліза» ;)
Хіба не є підставою для таких гіпотез і досліджень наша надзвичайна сучасна подібність, яку ми бачимо на власні очі тут і яку окреслив щодо своїх співвітчизників британський дотепник, ведучий телешоу і «колоніст» (тобто автор газетних колонок) Джеремі Кларксон там?
Переконайтеся самі. Рівно 15 років тому він закінчив свою чергову колонку для «Санді таймс» таким абзацом:
"… коли ми нібито нічим і не зайняті, то нам, навдивовижу, ніколи ні на що не вистачає часу. Я написав був листа, але впродовж цілого дня так і не знайшов хвилинки, щоби вкласти його до конверта. Гм… Можливо, це пов'язано з тим, що у вівторок я вісім годин просидів у туалеті. Ну, та це хобі не гірше за будь-яке інше.
Безперечно, британці у Європі працюють довше за всіх, і суворочолі медики навперебій переконують нас, що це викликає стрес і хвороби серця. Воно, звісно, так, але повірте мені: якщо ми не працюватимемо, то геморой нам буде точно забезпечено".
Що він написав у цьому ж тексті спочатку — пропоную почитати на фото, які додаю.



Гарного наступного, нарешті — робочого тижня всім!

3 коментарі

Юрій Чорней
А я весь час придивляюся до цієї книжки і міркую: купувати чи ні? Напевно таки треба купити і прочитати)))
Larisa  Khomich
Юрку, ти вже мав переконатися, що тебе в усьому «веде». Не стримуй душевних поривів (останнє — від кардинала Ришельє).
Larisa  Khomich
Життя інколи підкидає нам такі подібності, аби наш мозок не засинав на вихідних і далі оцінював і співставляв! Маріанна вправно націлила на це буковинців, надавши всім по рівневі роздумів на ту саму тему. Респект!
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте